Новости

risteski
13 Nov
0

Ристески: Се надевам дека „Тамаро“ ќе биде застапен и во некој од поголемите градови во Македонија

Охридските „Тамаро“ маркети се профилираат како вистински лидер во својот сегмент во регионот на Охрид и Струга. Со точно дефинирана патека по која се движи развојот на компанијата, со постојано вложување во модернизирање на целиот процес и секако во вработените ...

Повеќе
Tamaro3
30 Oct
0

Ситникоска: За да се постигне одредена цел, најважна е тимската работа

Охридските „Тамаро“ маркети се профилираат како вистински лидер во својот сегмент во регионот на Охрид и Струга. Со точно дефинирана патека по која се движи развојот на компанијата, со постојано вложување во модернизирање на целиот процес и секако во вработените ...

Повеќе
Tamaro1
23 Oct
0

Костоска: „Тамаро“ е меѓу најстабилните компании во моментов во Република Македонија

Охридските „Тамаро“ маркети се профилираат како вистински лидер во својот сегмент во регионот на Охрид и Струга. Со точно дефинирана патека по која се движи развојот на компанијата, со постојано вложување во модернизирање на целиот процес и секако во вработените ...

Повеќе
julijanaguzeloska-tamaro-640x360
20 Oct
0

Ѓузелоска: Предност е да се работи во голема компанија како „Тамаро“

 Охридските „Тамаро“ маркети се профилираат како вистински лидер во својот сегмент во регионот на Охрид и Струга. Со точно дефинирана патека по која се движи развојот на компанијата, со постојано вложување во модернизирање на целиот процес и секако во вработените ...

Повеќе
slozuvalkashilla061017
12 Oct
0

„Го сакам Охрид, ја сакам Витаминка“: Секој ден поблиску до одговорот на сложувалката на терасата на „Shilla“

Во полн ек се активностите во рамките на проектот „Го сакам Охрид, ја сакам Витаминка“, кој го организираат водечките охридски „Тамаро“ маркети и Супер радио. Еден од сегментите на проектот е секако и големата сложувалка која е поставена на терасата ...

Повеќе
tamaronestle
04 Jul
0

Уживајте во летото со „Тамаро“ и Nescafe – Време е за 1.406 подароци!

Летото е во полн ек, а со него и промоциите и настаните кои за своите верни купувачи ги организираат водечките во Охрид и регионот „Тамаро“ маркети. – До 15-ти август купете Nescafe класик, Nescafe 3 во 1 или други Nescafe ...

Повеќе
majo
28 Apr
0

Отсега деликатесниот квалитет и под наш бренд! Пристигна Тамаро Мајонезот!

Отсега деликатесниот квалитет и под наш бренд! Пристигна Тамаро Мајонезот!  

Повеќе
polufinalebilet
30 Mar
0

Во продажба билетите за полуфиналето на Ohrid SUPERSTAR

Пуштени во продажба билетите за полуфиналето на Талент шоуто Ohrid SUPERSTAR. – Билетите ќе можат да се набават во Music Shop ZZ Top, „Тамаро 5“ маркетoт на Булевар „Туристичка“ кој работи 24 часа и во студиото на Супер радио. Со ...

Повеќе
ohridsuperstargrupa22
15 Mar
0

Втора прелиминарна аудиција на Ohrid SUPERSTAR (Фото)

Во Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид денес се одржа втората прелиминарна аудиција со вториот дел од кандидатите пријавени за Талент шоуто Ohrid SUPERSTAR. – Денес имавме уште еден фантастичен ден исполнет со СУПЕР дружење со нашите нови пријатели ...

Повеќе
ohridsuperstar4
15 Mar
0

Објавена снимката од првата аудиција за Талент шоуто Ohrid SUPERSTAR (Видео)

Откако во саботата се емитуваше премиерно на програмата на Регионалната О2 телевизија, од денес на YouTube е достапна снимката од првата од двете прелиминарни аудиции со кандидатите пријавени за Талент шоуто Ohrid SUPERSTAR. – На првата и втората прелиминарна аудиција ...

Повеќе
123