Новости

tamarokostozglobna2
16 Oct
0

„Грандисима Мортадела“ на „Тамаро“ ја пробаа и во охридската специјална болница

Како што беше најавено, покрај забавен карактер, акцијата на охридските „Тамаро“ маркети имаше и хуманитарен карактер. Дел од „Грандисима Мортаделата“ на „Тамаро“ денес ја пробаа и во Специјалната болница за ортопедија и трауматологија „Св. Еразмо“ во Охрид. Екипа на „Тамаро“ ...

Повеќе
tamaromortadelafinale2
11 Oct
0

„Тамаро“ ја претстави „Грандисима Мортаделата“

Во „Тамаро 7“ маркетот во населбата „Бејбунар“ синоќа беше претставена и дегустирана „Грандисима Мортаделата“, долга неверојатни 4. метри, изработена од страна на Месната индустрија „Билјанови“ од Струга. Многу забава, натпревари за посетителите, но и хуманитарен дел организираа охридските „Тамаро“ маркети, ...

Повеќе
mortadelatamaro11-640x360
08 Oct
0

Се` е подготвено за „Грандисима Мортаделата“ на „Тамаро“

Охридските „Тамаро“ маркети информираат дека се при крај подготовките за настанот кој е закажан за 10-ти октомври, односно презентацијата на нивната „Грандисима Мортадела“, заедно со Месната индустрија „Билјанови“ од Струга. Од „Тамаро“ најавуваат голема забава, но и хуманитарен и натпреварувачки ...

Повеќе
n1
27 Sep
0

Втората награда од наградната игра „Грандисима Мортадела“ ја освои Јордан Ристески

Охриѓанецот Јордан Ристески е добитникот на награда во второто извлекување во рамките на наградната игра „Грандисима Мортадела“ на „Тамаро маркетите“. Извлекувањето се одржа денес во објектот на „Тамаро 6“ лоциран на на улицата „7-ми ноември“. Од менаџерскиот тим на „Тамаро“ ...

Повеќе
z3
27 Sep
0

Сè е подготвено за производството на најголемата мортадела

Машината е подготвена, состојките се подготвени, сè тече во најдобар ред, и подготовката на Грандисима Мортадела може да започне, информираат од „Тамаро“ маркетите. Четири метри долгата мортадела ќе ја произведе Месната индустрија „Билјанови“ од Струга. – Ќе Ви овозможиме несекојдневно ...

Повеќе
mortadelatamaro11-640x360
13 Sep
0

Нова „Тамаро“ акција: „Грандисима Мортадела“ од неверојатни 4 метри

Италијаните ја измислија во Болоња, а Гранде верзија „Тамаро“ ќе Ви понуди во Охрид – „Грандисима Мортадела“ од неверојатни 4 метри. – На 10-ти октомври со многу забава, награди и секако многу највкусна мортадела. За да учествувате – со секој ...

Повеќе
mortadelatamaro2
08 Sep
0

„Грандисима Мортадела“ – Нова супер акција на „Тамаро“ маркетите

Летото полека го оставаме зад нас, а од охридските „Тамаро“ маркети најавуваат есен исполнета со многу акции и настани за своите верни купувачи. Следува акција во која „Тамаро“ во соработка со Месната индустрија „Билјанови“ од Струга ќе изработат џиновска – ...

Повеќе
1
03 Sep
0

„Несквик“ забава за најмладите во „Тамаро“

„Тамаро“ маркети продолжуваат со одбраните содржини за анимација и забава на своите верни потрошувачи. Денес во маркетот во населбата „Бејбунар“ се одржува заедничка акција со познатиот бренд „Несквик“. До 14:00 часот во маркетот ќе биде поставено посебно катче во друштво ...

Повеќе
01 Sep
0

„Несквик“ забава за најмладите во „Тамаро“

„Тамаро“ маркети продолжуваат со акциите и содржините за забава и уживање на своите верни потрошувачи. Во сабота, на 3-ти септември најавуваат заедничка акција со познатиот бренд „Несквик“ – Оваа сабота, 3-ти септември, во периодот од 10:00 до 14:00 часот повелете ...

Повеќе
123