Author Archives: admin

risteski
13 Nov
0

Ристески: Се надевам дека „Тамаро“ ќе биде застапен и во некој од поголемите градови во Македонија

Охридските „Тамаро“ маркети се профилираат како вистински лидер во својот сегмент во регионот на Охрид и Струга. Со точно дефинирана патека по која се движи развојот на компанијата, со постојано вложување во модернизирање на целиот процес и секако во вработените ...

Повеќе
Tamaro3
30 Oct
0

Ситникоска: За да се постигне одредена цел, најважна е тимската работа

Охридските „Тамаро“ маркети се профилираат како вистински лидер во својот сегмент во регионот на Охрид и Струга. Со точно дефинирана патека по која се движи развојот на компанијата, со постојано вложување во модернизирање на целиот процес и секако во вработените ...

Повеќе
Tamaro1
23 Oct
0

Костоска: „Тамаро“ е меѓу најстабилните компании во моментов во Република Македонија

Охридските „Тамаро“ маркети се профилираат како вистински лидер во својот сегмент во регионот на Охрид и Струга. Со точно дефинирана патека по која се движи развојот на компанијата, со постојано вложување во модернизирање на целиот процес и секако во вработените ...

Повеќе
julijanaguzeloska-tamaro-640x360
20 Oct
0

Ѓузелоска: Предност е да се работи во голема компанија како „Тамаро“

 Охридските „Тамаро“ маркети се профилираат како вистински лидер во својот сегмент во регионот на Охрид и Струга. Со точно дефинирана патека по која се движи развојот на компанијата, со постојано вложување во модернизирање на целиот процес и секако во вработените ...

Повеќе
slozuvalkashilla061017
12 Oct
0

„Го сакам Охрид, ја сакам Витаминка“: Секој ден поблиску до одговорот на сложувалката на терасата на „Shilla“

Во полн ек се активностите во рамките на проектот „Го сакам Охрид, ја сакам Витаминка“, кој го организираат водечките охридски „Тамаро“ маркети и Супер радио. Еден од сегментите на проектот е секако и големата сложувалка која е поставена на терасата ...

Повеќе
pro
12 Oct
0

Широк асортиман производи на акција !

Повеќе
pop
12 Oct
0

Широк асортиман производи на акција !

Повеќе
loreal
12 Oct
0

Loreal производи на попуст !

Повеќе
vi
08 Aug
0

Голем избор на слатки Винчини производи

Повеќе
fa
08 Aug
0

Голем избор на шампони и фарби за коса

Повеќе
123