Последни новости

tamarofinale1

Блокирана улицата „7-ми ноември“ – заврши „Сладок декември“ со „Тамаро“ и „Кандит“ чоколадите

Со комплетна блокада на улицата „7-ми ноември“ во Охрид поради огромниот број посетители, заврши „Сладок декември“ со „Тамаро“ и „Кандит“ чоколадите. Најсреќен беше Александар Протугеров кој освои неверојатни 95 килограми вкусна „Кандид“ ...

Повеќе
СЕКТОРИ

Анабела каталог

anabella2